Zetea, despre SCANDALUL din ședința PSD: „A existat o dispută între Dăncilă și Manda”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat, astăzi, că a existat o dispută între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda, fiind vorba despre o interpretare diferită a unui discurs al Claudiu Manda în Dolj. El a precizat că Lia Olguța Vasilescu rămâne șef al campaniei candidatului PSD la prezidențiale.

„Sunt discuții mai aprinse în cadrul Comitetului Executiv, dar toate acestea au un efect mobilizator, până la urmă. (...) Au existat discuții, controverse, dar aceste lucruri sunt normale. Asta nu înseamnă că ne certăm între noi. A existat o dispotă între cei doi (Viorica Dăncilă și Claudiu Manda - n.r.), nu poate fi ascuns acest lucru. Eu cred că e o interpretare diferită a discursului lui Claudiu Manda în Dolj. El a încercat să-și mobilezeze în felul lui, mai vehement, cu anumite tipuri de cuvinte, propiul lui electorat. Lucrul acesta nu i-a căzut bine doamnei președinte, dar asta nu înseamnă că în Dolj Claudiu Manda nu și-a condus bine organizația. E unul dintre cei mai fervenți susținători ai candidaturii", a declarat la Antena3 vicepreședintele PSD Gabriel Zetea.

Citește și Viorica Dăncilă a PLÂNS în ședința PSD. Olguța Vasilescu nu mai vrea să-i fie șef de campanie

El a mai spus că Lia Olguța Vasilescu rămâne șef al campaniei candidatului PSD la prezidențiale.

„Olguța Vasilescu este extrem de apreciată în interiorul partidului și a organizațiilor județene. Olguța a prezentat până la urmă lucrurile pe care le-a făcut și a spus că, sigur, e dispusă, dacă există cineva mai bună, să facă un pas în spate. Dar în momentul acela toți au intervenit și ea a spus că rămâne evident”, a adăugat Zetea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel