Zeci de italieni refuză carantina. Vor înapoi în țară

Narcis Popa |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un număr de 40 de italieni cărora nu li s-a permis debarcarea dintr-un avion al companiei Alitalia care a aterizat în Mauritius, din cauza temerii privind răspândirea coronavirusului, au refuzat carantina şi vor reveni în Italia cu acelaşi avion, a anunţat compania Alitalia, citată de agenţia DPA.

Avionul, care a venit de la Roma, a aterizat în Mauritius cu 212 pasageri la bord, la ora 06:45 GMT. Printre ei se numără şi 40 de persoane care provin din Lombardia şi Veneto, regiunile italiene afectate de epidemia de coronavirus.

Autorităţile din Mauritius au decis că vor permite debarcarea acestor 40 de italieni numai dacă ei acceptă să fie plasaţi în carantină. Compania Alitalia afirmă că nu a fost avertizată în prealabil cu privire la această solicitare.

Cei 40, care afirmă că nu au simptome ale bolii, preferă în aceste condiţii să revină în Italia, iar compania Alitalia le va asigura reîntoarcerea în ţară cu acelaşi avion.

Conform ultimului bilanţ, 219 de cazuri de coronavirus şi cinci decese au fost confirmate în nordul Italiei, a treia ţară cea mai afectată de această epidemie după China şi Coreea de Sud, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel