Zdrobește usturoi și amestecă cu puțin gaz lampant și ulei de ricin. Aplică pe păr și așteaptă o oră. Vei fi uimit de rezultat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Zdrobește usturoi și amestecă cu puțin gaz lampant și ulei de ricin. Aplică pe păr și așteaptă o oră. Vei fi uimit de rezultat
Zdrobește usturoi și amestecă cu puțin gaz lampant și ulei de ricin. Aplică pe păr și așteaptă o oră. Vei fi uimit de rezultat

Un adevărat elixir pentru frumusețe este gazul lampant, care poate concura oricând la acest capitol cu bicarbonatul de sodiu. Gazul lampant este cunoscut de pe vremea bunicilor, când îl foloseau pentru iluminat, dar și în tratarea unor afecțiuni.  Ca leac, gazul a fost folosit pentru prima data de Samuel Hahnemann (1755-1843), numit și părintele homeopatiei, în tratarea cancerului de piele. Totodată, naturistul Otto Englisch este primul care a utilizat gazul alături de uleiurile volatile, combinație care ajuta la diverse tratamente naturiste de înfrumusețare. 

Tot mai multe persoane se plâng de căderea părului, asă că ne-am gândit să prezentăm un remediu extrem de eficient cu care putem soluționa problema. Acest remediu are efect întăritor și regenerator pentru păr. Tratamentul trebuie efectuat o dată pe săptămână, dar rezultatele se vor observa de la prima utilizare.

 

Îți cade părul? Încearcă o mască pe bază de drojdie de bere și vei fi uimită de rezultate

 

Mască cu gaz lampant, ulei de ricin, coaja rasă de la o lămâie: 

Se ia, în proporții egale, gaz lampant, ulei de ricin, coaja rasă de la o lămâie și votca (pentru parul foarte gras). Toate ingredientele se vor măsura cu sticluța rezultată de la uleiul de ricin. Într-un borcan, se adaugă toate ingredientele și se lasă la macerat timp de 1 săptămână, agitându-se zilnic. La final, se înmoaie, în soluția obținută, o dischetă de vată și se tamponează scalpul. Părul se înfășoară, apoi, într-un prosop se se lasă să acționeze timp de câteva ore, apoi se spala părul cu șampon și se clătește. Bineînțeles, singura neplăcere va fi cea a mirosului de gaz, dar acesta dispare după o zi.

 

Gelatină în loc de Botox: Masca pe care o faci rapid acasă și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul!

 

Mască cu gaz lampant, ulei de ricin și usturoi:

O alta rețetă care nu necesită macerare este: 2 lingurițe cu gaz lampant, 2 căței de usturoi zdrobiți și o jumătate de sticluță cu ulei de ricin. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se aplică pe rădăcina părului cu ajutorul unei dischete demachiante. Se lasă să acționeze în jur de 1 oră, apoi se poate spăla părul cu șampon. Acest remediu ajuta împotriva căderii părului, îl face mai strălucitor și cu un aspect mai sănătos. 

 

La fel de revigorant precum cafeaua: Patru băuturi sănătoase care te trezesc la viață

 

Tratamente pentru păr cu drojdie de bere

 

Tratamentele pe bază de drojdie fac minuni pentru păr. Aceasta contribuie la producerea de melanină în firele de păr, prevenind apariția firelor albe și întărește firele de păr, îmbunătățind circulația în zona scalpului.

Amestecați cantități egale de drojdie de bere și miere de albine într-un castron cu apă călduță (circa o jumătate de ceașcă). Adăugați un avocado copt pasat.  Aplicați pasta obținută pe părul umed și lăsați-o să acționeze circa 20 de minute, apoi clătiți bine cu apă caldă și folosiți șamponul obișnuit.

 

Mască pentru păr sănătos și strălucitor

Puneți două linguri de drojdie de bere uscată în 50 ml. lapte și lăsați amestecul vreme de 30 de minute, într-un loc călduros. După 30 minute adăugați 125 g. iaurt, un gălbenuș de ou și 3 linguri de miere și omogenizați-le. Aplicați compoziția pe părul uscat și acoperiți-l cu o folie, pentru a vă asigura că se păstrează temperatura optima necesară drojdiei pentru a acționa. Folosiți această mască o dată pe săptămână, iar părul va deveni strălucitor și sănătos.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel