Wizz Air ANUNŢĂ două rute noi din România spre Marea Britanie

Andreea Cosma |
Data publicării:
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore

Wizz Air a anunțat luni două noi rute de la Iași și Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, cu începere de pe 23 și 24 octombrie 2020.

Zborurile de la Iași la Birmingham vor începe pe 23 octombrie și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercuri și duminică, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie și vor fi disponibile marți și sâmbătă.

Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie și a opta din rețeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iași noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie și a douăzecea din rețeaua de rute de la Iași.

Birmingham este al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie și un puternic centru de afaceri și industrial, deoarece zona găzduiește o parte semnificativă a facilităților auto din insulă și aproximativ 40% din producția de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunități pentru muncă și afaceri.

„Suntem încântați să adăugăm două noi rute de la Iași și Craiova la Birmingham și, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate și siguranță implementate pentru pasageri și echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență fără griji, completată de tarife mici și atractive. Echipa noastră dedicată așteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul tinerei noastre flote”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei la tarife pornind de la 89 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel