West Ham - FCSB, rezultat final

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

FCSB a jucat în deplasare astăzi la Londra, în compania echipei West Ham, în prima etapa din grupele Conference League. 

FCSB a fost învinsă de echipa engleză West Ham United cu scorul de 3-1 (0-1), joi seara, pe London Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League la fotbal.

Inițial: 

West Ham a preluat conducerea după două goluri marcate în doar cinci minute. Din păcate, primul gol a venit după un penalty inventat de arbitru, care nu a mai fost verificat VAR, pentru că tehnologia nu este disponibilă la acest meci.

FCSB conduce echipa engleză West Ham United cu scorul de 1-0, la pauza meciului care are loc joi seara, pe London Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League la fotbal.

Echipa antrenată de Nicolae Dică a deschis scorul prin Andrei Cordea (34), care a marcat la colţul scurt din centrarea lui Darius Olaru. Cordea a fost foarte activ, iar Olaru a chinuit apărarea adversă cu multe pase în spatele fundașilor. În apărare Tamm a dominat jocul aerian și a reușit să facă un meci bun. De asemenea, la închidere, Edjouma a jucat perfect, reușind foarte multe recuperări. 

West Ham - FCSB 

 

FCSB a jucat foarte bine, având și alte ocazii de gol. Andrea Compagno a lovit mingea cu capul peste poartă deși portarul echipei engleze era bătut. De asemenea, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Andrei Cordea a fost la un pas să scape singur cu portarul, 

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat, anterior într-o conferinţă de presă, că obiectivul echipei sale, de a intra în grupele Europa Conference League la fotbal, a fost atins, jucătorii săi având sarcina de a juca cu plăcere în meciul cu West Ham, de joi.

"Obiectivul ni l-am îndeplinit, băieţii trebuie să intre cu plăcere, să joace fotbal de plăcere la fiecare partidă. Obiectivul era să ne calificăm în grupe. Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League şi că întâlnim o echipă de nivelul lui West Ham. E o mândrie şi o bucurie pentru noi că suntem aici să dăm piept cu o echipă de nivelul acesta, dintr-un campionat foarte puternic. Toată lumea ştie ce adversar este, câţi bani a investit. Cred că sunt pe locul trei ca investiţii. Eu sunt mândru că antrenez din nou în Europa. Eu mă mândresc cu treaba asta, sunt mândru de ceea ce am realizat în această lună de când sunt la echipă. În Europa, pentru că în campionat nu sunt mulţumit. Să antrenezi la un meci cu 60.000 de oameni în tribună... ce poate să-şi dorească mai mult un antrenor? Dacă am ajuns aici, nu trebuie să facem doar prezenţă. Chiar dacă pierdem jocul, trebuie să ieşim cu capul sus", a declarat Dică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel