Vremea rea a facut ravagii in Italia: doi morți și numeroase pagube materiale

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Vremea rea din ultimele zile a făcut ravagii în Italia, provocând nu doar numeroase pagube materiale, ci și două victime. 

 

 

Ugo Manganaro, un pescar de 34 de ani, a murit în seara de marți, 22 noiembrie, pe plaja din Seiano, un sat turistic din provincia Napoli, după ce a fost lovit de fulger. Tot la Napoli și-a găsit sfârșitul și o turistă de origine argentiniană care a fost luată de valurile mării în timp ce încerca să facă o fotografie de pe țărm, relatează cotidianul La Repubblica.

Bărbatul, un șomer care creștea singur o fetiță, presta mici lucrări de întreținere la bărci. El a fost găsit mort în jurul orei 20:30 și medicii sunt de părere că bărbatul a fost lovit de o descărcare electrică în timp ce se deplasa de-a lungul plajei din Seiano.

O femeie din Argentina a murit în timp ce fotografia urgia

 

Tot marți, în provincia Salerno, o fotografie suvenir a fiordului Furore de pe coasta Amalfi s-a încheiat cu o tragedie. Un val uriaș a lovit un cuplu argentinian, provocând, din păcate, moartea femeii de 45 de ani.

Soțul în vârstă de 52 de ani, în schimb, a fost salvat și este internat la spitalul Castiglione di Ravello. Alarma a fost dată de un locuitor al zonei atras de țipetele celor doi turiști. Bărbatul le-a sărit imediat în ajutor turiștilor, aruncând o frânghie și reușind, însă, să salveze doar soțul.

Trupul femeii, în schimb, a fost recuperat la scurt timp de către echipajul Gărzii de Coastă Amalfi, coordonați de comandantul Oronzo Montagna, cu sprijinul unei ambarcațiuni din grupul de ambarcațiuni Amalfi. Cadavrul a fost apoi transferat la morga din Ravello.

Vezi și:

Explozie de infecții în Toscana: 3620 de noi cazuri pozitive pentru virus și 14 decese

 

Explozie de cazuri de Covid în Toscana, Italia: 3620 de noi cazuri pozitive pentru virus și 14 decese. De asemenea, un număr de 59.841 de persoane se află în izolare la domiciliu.

3.620 de cazuri noi de Covid-19 au fost înregistrate în Toscana în ultimele douăzeci și patru de ore: 458 au fost confirmate prin test molecular, iar celelalte 3.162 prin test rapid.

Astfel, numărul persoanelor infectate depistate în regiune de la începutul pandemiei se ridică la 1 509 856. Noile cazuri sunt cu 0,2% mai multe decât totalul din ziua precedentă. Cei vindecați au crescut cu 0,1% (2.126 de persoane), ajungând la 1.438.394 (95,3% din totalul cazurilor).

Datele, referitoare la evoluția pandemiei, sunt cele constatate astăzi pe baza solicitărilor Protecției Civile Naționale.

În acest moment, în Toscana există, așadar, 60 336 de cazuri pozitive, adică cu 2,5% mai multe față de ieri. Dintre aceștia, 495 (cu 45 mai mulți decât ieri) se află în spital: 18 (cu 4 mai mulți) sunt la terapie intensivă.

De la ultimul buletin zilnic, au fost efectuate 1.205 teste moleculare și 14.583 de teste antigenice rapide: dintre acestea, 22,9% au fost testate pozitiv. Pe de altă parte, au fost testați 3.887 de subiecți, excluzând testele de control: 93,1% dintre aceștia au avut rezultate pozitive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel