Vrei să slăbești câteva kilograme fără efort? Mizează pe castraveți!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vrei să slăbești câteva kilograme fără efort. Mizează pe castraveți. Sursa foto: freepik.com
Vrei să slăbești câteva kilograme fără efort. Mizează pe castraveți. Sursa foto: freepik.com

Salata de castraveți proaspeți poate stimula eficient intestinele, purifică sistemul digestiv, normalizează metabolismul, ceea ce ajută nu numai la pierderea în greutate, ci și la îmbunătățirea stării pielii.

Beneficiile extraordinare ale acestor legume se datorează, în principal, faptului că au o cantitate mare de apă și fibre. Nu trebuie să ții o dietă doar din castraveți pentru a pierde în greutate. Este suficient să mănânci această legumă în fiecare zi ca parte a dietei tale. Depinde de tine cum îi consumi.

Consumul regulat de castraveți îmbunătățește sănătatea generală, dar ajută cel mai mult digestia și îmbunătățește arderea grăsimilor. Deoarece  conțin multă apă și fibrele necesare care elimină toxinele din organism, castraveții sunt un aliment ideal pentru pierderea în greutate.

Castraveții conțin 95 la sută apă, astfel încât hidratează perfect întregul organism, ceea ce afectează și sănătatea și elasticitatea pielii. Castraveții vor ajuta, de asemenea, pielea problematică și predispusă la acnee.

Castraveții au proprietăți antibacteriene puternice, așa că pot ajuta și la problema respirației urât mirositoare. Prin compoziția lor, pot distruge bacteriile din cavitatea bucală care provoacă acest disconfort, relatează prezenu.joj.sk.

Castraveții susțin digestia și metabolismul, au efecte detoxifiante și hidratant, sprijină curățarea colonului, îmbunătățesc elasticitatea pielii, deacidifică organismul, reduc hipertensiunea arterială și colesterolul.

Castraveții nu sunt printre legumele tale preferate? Încercă să faci o limonadă fantastic de bună, care te va împrospăta și te va ajuta să slăbești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel