Vot Diaspora. Teodorovici: "Sunt dispus să JUR pe Biblie. N-am auzit așa ceva"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat, aseară, într-o emsiune la Antena 3, că în cadrul PSD nu s-a pus niciodată problema împiedicării românilor din diaspora să iasă la vot. El a precizat că este dispus să jure pe Biblie pentru acest lucru.

Eugen Teodorovici neagă vehement faptul că românilor le-a fost împiedicat dreptul la vot în mod intenționat, la nivelul partidului neexistând o asemenea discuție.

"Sunt dispus să jur pe Biblie, nu am auzit niciodată aşa ceva în partid, să zică cineva că trebuie să împiedicăm românii să voteze. Sunt de acord că trebuie să găsim o soluţie ca votul să se desfăşoare normal, fără cozile de la ultimele alegeri, şi sunt sigur că în celelalte ţări europene există soluţii pe care şi noi le putem folosi.

Mie nu îmi e frică de concurenţă şi nu aş avea de ce să pun vreo piedică cuiva. A, că s-a dorit din partea preşedintelui să se creeze haos, e altceva. Dacă s-a gândit doi ani să pună o întrebare şi a anunţat cu două săptămâni înainte de alegeri că vom avea şi referendum, asta e altceva", a explicat Eugen Teodorovici, marți seară, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel