Vloggeri români, "vedete" fără voie în Vietnam. Ajunși din întâmplare în mijlocul unui eveniment tradițional, au fost luați la întrebări de o televiziune

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi vloggeri români de travel au ajuns "vedete" în Vietnam, după ce au nimerit la festivitatea de premiere a tradiționalei Curse de Bărci desfășurată pe Insula Cat Ba. O echipă de la o televiziune locală i-a observat în mulțime și i-a luat la întrebări. 

Bogdan și Adriana, vloggerii români de călătorii din spatele canalului de Youtube Blondrienne, au trecut printr-o întâmplare inedită în timpul vizitei lor pe insula vietnameză Cat Ba. Cei doi au ajuns "vedete" din întâmplare, după ce o echipă de la o televiziune locală le-a cerut să le acorde un interviu, deși cei doi români nici măcar nu știau ce se întâmplă în jurul lor.

Toată întâmplarea haioasă a fost filmată și de cei doi români, provocând zeci de comentarii pe Youtube. Spre amuzamentul celor doi, reporterița televiziunii care a insistat să le ia un scurt interviu, vorbea foarte puțină engleză.

În timp ce se aflau în mulțime și filmau ce se întâmplă, Bogdan și Adriana au observat cum jurnalista vietnameză le face semn să se apropie. După ce li s-a făcut culoar de trecere și au pornit camerele, cei doi români au fost întrebați cum se numesc și dacă sunt în vizită in Cat Ba. Vloggerii au spus televiziunii vietnameze că este puțin ciudat pentru ei, pentru că nu sunt turiști mai deloc. În plus, vremea ploioasă le-a cam stricat planurile. Interviul a fost unul foarte scurt.

VIDEO

  

Cursa de bărci de pe Insula Cat Ba    

 

Insula Cat Ba are o cultură bogată a comunității de pescari. În fiecare an, localnicii care locuiesc în Insula Cat Ba sărbătoresc Festivalul tradițional Dragon Boat Race la sfârșitul sezonului de pescuit.

Acest eveniment simbolizează și începutul sezonului turistic de pe insulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel