Vlad Voiculescu, despre spitalele regionale: Pur și simplu nu sunt capabili să le construiasc

 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că va începe construcţia spitalelor regionale la Cluj, Iași și Craiova  începând cu 2021. Însă,  fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, o contrazice: autoritățile române sunt în stare să construiască aceste spitale.

„Avem pe de o parte promisiuni peste promisiuni, dar până în momentul ăsta nu avem nici măcar un studiu de fezabilitate pe care să putem să-l vedem și care să se transforme într-o cerere de finanțare de la Uniunea Europeană.

Suntem în 2019. Doi ani și jumătate și nici măcar planul nu e clar. Și ce auzim acum? Auzim că nu avem destui bani. E ceva nou? S-au schimbat sumele cumva? Nu, totul este la fel din 2014” a spus fostul ministru Vlad Voiculescu la Digi24.

„Problema este de incapacitate, pur și simplu nu sunt capabili să le construiască, nu sunt capabili să facă o licitație. Sunt multe interese și nu e nimeni care să muncească. Dezastrul din administrația românească nu vine doar din cauza corupției, principala problemă este că această corupție pe termen îndelungat a dus la incompetență”, a spus fostul ministru.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26