Viorica Dăncilă, SCANDAL MONSTRU cu Carmen Dan

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan, informează surse ale România TV, însă șeful Ministerului Afacerilor Interne nu a reacționat deloc bine. 

După ce Viorica Dăncilă a vorbit cu Carmen Dan pentru a-și prezenta demisia din funcția de ministru al Afacerilor Interne, cea din urmă a refuzat categoric să facă acest lucru. Lucrurile nu au fost deloc roz între cele două, numite chiar de Liviu Dragnea în aceste funcții. 

Din câte se pare, cererea Vioricăi Dăncilă de demitere din funcție a ministrului Carmen Dan s-a produs după ce premierul României a avut o discuție telefonică cu președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut acest lucru. La scurt timp după discuția telefonică, președintele Klaus Iohannis a ieșit public cu cererea de demisie pentru Carmen Dan și Teodor Meleșcanu. 

Carmen Dan este privită ca un pilon al lui Liviu Dragnea. Ea a fost numită în funcție de fostul președinte al PSD, iar acesta s-a certat inclusiv cu premierul Mihai Tudose și a dus la căderea guvernului Tudose doar pentru ca ea să rămână în fruntea ministerului de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel