Viorica Dăncilă s-a întors pe Facebook. Show de comentarii ironice: „Este o alta Românie aici, una pe care nu ați cunoscut-o”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Facebook a mai câștigat un utilizator! Este vorba despre nimeni alta decât Viorica Dăncilă! Șefa executivului a decis că este momentul oportun să fie vizibilă în mediul online. 

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dăncilă s-a vrut una memorabilă, așa că aceasta a debutat cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill. Postarea a atras, ca un magnet, mai multe comentarii ironice.

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe”.

Prim-ministrul şi-a continut călătoria în lumea virtuală, expunând motivele pentru care şi-a creat contul de Facebook și i-a invitat pe români să nu ezite să intre în dialog cu ea.

Iar comentariile la mesajul premierului nu au încetat să apară. Foarte mulţi utilizatori ai reţelei de socializare au fost ironici.

„Doamna Dancila, bine ați venit pe Facebook! Nici nu îmi vine să cred că nu ați avut cont până acum. Este o alta Românie aici, una pe care nu ați cunoscut-o până acum și nu o veți înțelege vreodată. Vă rog, aveți decența să demisionați.”

„Bine ați venit în lumea lui Mark Zuckerberg. (statul paralel)”

„Tanti Vio, unde-a jucat bre Churchill asta?”

„Sunteți și neconflictuală, și cultă, doamnă Veorica, exact așa cum vă descria domnul Liviu. Nu oricine-l înțelege pe domnul Churchill. Sper că l-ați citit în engleză și n-ați pierdut esența.”

„Vio, curaj! Desființarea secției de anchetare a magistraților, înapoi toți pașii contra justiției, remanierea lui Carmen Dan, a lui Meleșcanu și așa mai departe. Știi tu! Și apropo, vezi că angajează la Mega Image!”

Şi politicienii au reacţionat. Unul dintre ei a fost deputatul USR, Iulian Bulai.

„Bun venit pe Facebook, Viorica Dăncilă! Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură. Succes în activitatea online. Sper ca măcar aici să putem crea punţi, am înţeles deja că autostrăzile nu sunt o prioritate pentru aceată guvernare”, a fost comentariul deputatului USR.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel