Viorica Dăncilă REACȚIONEAZĂ după ce Legea pensiilor a fost RESPINSĂ: „Acuză Guvernul de nivelul de trai”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a acuzat opoziția pentru votul de astăzi la legea pensiilor, iar întrebată despre absența masivă de la ședință a senatorilor PSD, a spus că va face o analiză, dar „trebuie pornit de la votul împotrivă dat de parlamentarii opoziției”.

Viorica Dăncilă a acuzat că opoziția își declară grija pentru pensionari, dar astăzi a votat împotriva legii pensiilor, iar acest dublu standard nu este unul care să fie acceptat de pensionari.

Citește și Legea pensiilor a fost RESPINSĂ

„Acest lucru (respingerea legii pensiilor în Senat - n.r.) arată în primul rând modul în care opoziție abordează legea pensiilor. Una declară, acuză Guvernul de nivelul de trai, arată grija pentru pensionari, iar azi au votat împotriva legii pensiilor", a afirmat Dăncilă, potrivit HotNews.ro, care a susținut că legea va trece de Camera Deputaților.

Întrebată despre absența masivă de la ședință a senatorilor PSD, Dăncilă a spus că va face o analiză, dar „trebuie pornit de la votul împotrivă dat de parlamentarii opoziției”: „Am să discut cu ei și am să văd de ce au lipsit astăzi de la Senat. Poate au lipsit justificat sau nejustificat, voi avea o analiză, dar în primul rând să pplecăm de la cei care au votat împotrivă”.

Citește și SCHIMBĂRI importante în Guvernul Dăncilă. Teodor Meleșcanu și alți doi miniștri ar putea fi REMANIAȚI

De asemenea, întrebată dacă vor fi bani pentru plata pensiilor majorate în 2020, Viorica Dăncilă a susținut că PSD s-a ținut întotdeauna de promisiune față de pensionari: „Dacă nu am putut prin lege, am făcut-o prin Ordonanță de Guvern. De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie și vom trece legea pensiilor prin Camera Deputaților”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel