Viorica Dăncilă nu RENUNŢĂ: "Puterea nu se cedează, puterea se câştigă"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă este hotărâtă să meargă înainte şi nu renunţă la şefia partidului sau la candidatura la alegerile prezidenţiale. Aceasta a apărut la declaraţii înaitne de întâlnirea de partid de la Vila Lac 2, chiar alături de Paul Stănescu, Marcel Ciolacu şi Marian Oprişan care, potrivit unor stenograme ieşite în presă, ar fi spus că dacă dai căutare pe Google 'proasta României', apare Viorica Dăncilă.

"Nu. Suntem o echipă unită şi vom merge înainte", a spus Viorica Dăncilă, întrebată dacă renunţă la şefia partidului.

"Colegii mei sunt oameni de partid, oameni devotaţi, implicaţi".

Cât despre organizarea unui nou Congres PSD, Viorica Dăncilă susţine că ar putea avea loc abia după alegerile prezidenţiale.

"Nu a fost vorba de un Congres. A fost vorba de organizare, despre implicarea tuturor colegilor în echipa de organizare a campaniei prezidenţiale. După alegerile prezidenţiale, probabil va avea loc un congres. Nu este o problemă, dar după prezidenţiale. La ora 12:00 noaptea se intră în campanie, nu avem timp de congres".

Viorica Dăncilă este încrezătoare şi în şansele sale la prezidenţiale.

"Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizații care au obținut un scor foarte bun de-a lungul timpului, și trebuie să beneficiem de experiența fiecăruia și implicarea fiecăruia. Sunt lideri care au obținut rezultate foarte bune în județele lor. Gândiți-vă că mulți dintre acești lideri sunt și vicepreședinți din regiunile din care provin, cu atât mai mult, deci cu atât mai mult, cunosc specificul regiunii, specificul fiecărui județ, avem județe în care avem rezultate mai bune, județe în care rezultatele pot fi mult mai bine, și atunci, sprijinul unui coleg care are experiența organizării alegerilor este foarte bună.

Nu numai că voi ajunge în turul doi, am certitudinea că voi ajunge în turul doi, că vom ajunge, pentru că vom ajunge cu sprijinul întregului partid, și că vom câștiga alegerile prezidențiale", a mai precizat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă era mai bine ca PSD să se retragă de la guvernare după alegeri, având în vedere şi trădările din partid, Viorica Dăncilă a oferit un răspuns ferm.

"Nu! Puterea nu se cedează, puterea se câştigă. Noi am vrut să punem în practică programul de guvernare, chiar dacă ştiam că poate pierdem electorat. Pentru noi au fost mai importanţi cetăţenii, au fost mai importanţi primarii, au fost mai importanţi oamenii din jdujeţe şi am vrut să luăm cât mai multe măsuri pentru oameni. (...) Sunt convinsă că acest guvern a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii ani".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel