Viorica Dăncilă: „Klaus Iohannis dacă iubeşte această ţară, să mă voteze pe mine!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Viorica Dăncilă
Sursa foto: Facebook Viorica Dăncilă

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat, în această seară, la Oradea, faptul că dacă președintele Klaus Iohannis iubește România ar trebui să o voteze.

„În 5 ani de zile, România nu a avut preşedinte. A avut un chiriaş la palatul din Cotroceni, care a venit doar să jignească şi să-şi arate aroganţa. Avem nevoie de un preşedinte care să lucreze 24 de ore din 24 şi şapte zile din şapte pentru poporul român.

Ştiu că domnului Iohannis îi plac vacanţele. Haideţi să-l trimitem într-o vacanţă prelungită, care îi va face bine şi dumnealui, dar şi poporului român. Iar dacă preşedintele Iohannis iubeşte această ţară şi vrea binele poporului român, să meargă la vot, să voteze în căsuţa numărul 5, Viorica Dăncilă, şi cred că va face singurul lucru bun pe care l-a făcut în mandatul său de preşedinte.

Îl avertizez pe candidatul Iohannis că alături de mine am românii de bună credinţă din această ţară şi că trebuie să se ferească şi să fie îngrijorat de puterea românilor atunci când luptă pentru propria ţară, că a semănat vânt şi va culege furtună”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel