Viorica Dăncilă îl ia la ROST pe Klaus Iohannis: „Ce-a căutat ACOLO? Eu vă PROVOC și de aici, dacă nu, îmbrăcați fusta!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis. De această dată de la Gorj. 

Fostul premier l-a luat la rost pe președinte după ce Iohannis a participat marți la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru de către Bogdan Aurescu (Ministerul Afacerilor Externe), Marcel Vela (Ministerul Afacerilor Interne), Nicolae Ciucă (Ministerul Apărării Naționale) şi Cătălin Predoiu (Ministerul Justiției).

„Ce-a căutat la investirea ministrului Afacerilor Interne când duminică au loc alegerile prezidențiale? Ce-a căutat la investirea ministrului Justiției când el are dosare? Ca să le transmită: ”vedeți? eu v-am pus aici! aveți grijă!”. Avem un președinte care de fiecare dată a strigat ”corupție”. Dl Iohannis, în mâna mea nu sunt șase chei de la șase case. Avem un candidat care de fiecare dată a spus nu vrem penali în funcții publice. Dl Barna vedeți că încă aveți pe mână amprentele banilor europeni pe care i-ați folosit nu tocmai corect!”, a spus Dăncilă.

„Cred că au venit cu acuzații ca să nu vedem cum sunt ei defapt, care este adevărata față, ce au făcut fiecare. În orice stat european vin cu un raport al activității lor în fața oamenilor care i-au girat prin votul lor. Dar, ce vedem? Un președinte care 5 ani nu a existat, care nu vrea o dezbatere electorală, care nu a venit în mijlocul oamenilor, un președinte care îi urăște pe oameni, care nu acționează pentru români și România. Vă provoc și de aici la o dezbatere unu la unu. Dacă nu, dvs. îmbrăcați fusta că eu îmi iau pantalonii. Știu că vă este teamă!”, a mai adăugat Dăncilă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel