Viorica Dăncilă îl ATACĂ din nou pe Iohannis, în direct, la Antena 3: „Iohannis a ÎNCĂLCAT Constituția!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în această seară la „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, faptul că președintele Klaus Iohannis „a încălcat Constituția”.

„Nu aș vrea să privim acest conflict între premier și președinte din unghiul campaniei electorale. Pentru mine nu a fost important ce scor obțin. Pentru mine a fost important să pun în aplicare obiective din programul de guvernare. 

Ca să faci aceste demersuri în care să blochezi Guvernul poate fi privit prin prisma campaniei electorale. Oamenii puteau să nu-și primească salariile și pensiile. Dincolo de aceste interese personale, trebuie să punem pe primul loc interesul cetățeanului. Blocarea Guvernului însemna blocarea proiectelor și pierdeau cetățenii. 

Este clar că președintele a încălcat Constituția care prevede numirea imediată a miniștrilor interimari. Am avut dreptate, nu am cerut decât să fie respectată Constituția.

O să mergem în Parlament pentru remaniere. Nu o să mergem în Parlament când ne spune președintele!”, a spus Dăncilă, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel