Viorica Dăncilă îi dă REPLICA lui Klaus Iohannis: "Culmea IPOCRIZIEI"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă reacţionează la valul de critici din partea preşdintelui Klaus Iohannis, după ce aceasta nu s-a prezentat la consultările convocate de şeful statului, la Palatul Cotroceni.

"Culmea ipocriziei este să ne vorbească președintele Iohannis despre încălcarea Constituției. Același Klaus Iohannis care calcă în picioare legea fundamentală a țării refuzând să numească miniștrii interimari și ignorând cu bună știință chiar și decizia Curții Constituționale.

Cât despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, îi reamintesc președintelui că a fost informat despre această nominalizare la momentul la care i-a fost transmis și numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, președintele a fost prins cu activitatea de campanie și a omis această informare", a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a luat FOC după ce Dăncilă l-a lăsat să aştepte: "OPRIŢI-VĂ! Nu mai faceți de rușine România"

Reacţia vine după ce Klaus Iohannis i-a transmis acesteia că refuzul de a veni la consultări pe o problemă care vizează reputația țării noastre este "o încălcare flagrantă a Constituției". După un val de critici dure la adresa premierului, preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis o nouă invitaţie.

"Îi cer din nou premierului să respecte Constituția și legile țării și să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european, doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului", se arată pe site-ul Adminsitraţiei Prezidenţiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel