Viorică Dăncilă, FOC ŞI PARĂ pe cei care i-au ignorat pactul: "Nu am cerut mult"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă le "bate obrazul" celor care au refuzat să semneze pactul propus de ea pentru "bunăstarea românilor".

"Prin măsurile pe care leam luat, veniturile tuturor românilor au crescut. (...) Am majorat şi veniturile pensionarilor. 

Îmi doresc să continuăm pe acest drum pentru că românii au dreptul la o viaţă mai bună.

De aceea am propus, la finalul săptămânii trecute, pactul pentru bunăstarea românilor. Nu am cerut mult. Am cerut doar o garanţie scrisă că românii nu vor mai trece prin experienţa tăierii veniturilor. De asemenea, am cerut o minimă garanţie că mediul de afaceri autohton nu va fi sufocat de taxe şi va fi sprijinit în continuare să se dezvolte.

Din păcate, liderii Opoziţiei, în fruncte cu preşdintele Iohannis, fie au ales să ignore acest document, fie au condiţionat semnarea sa de obţinerea unor avantaje electorale.

Aceşti politicieni ne-au arătat că nu îi interesează soarta oamenilor, că nu sunt capabili să facă un gest de normalitate pentru români dacă nu au ceva de câştigat din acest lucru. Sau mai grav, ne-au arătat că, în lipsa unui program de guvenrare, singurul lor plan este cel al austerităţii, al taxării şi al tăierilor.

Sunt ferm împotriva unei asemenea perspective şi le mulţumesc celor care au înţeles că bunăstarea românilor nu se negociază şi s-au alăturat acestui angajament în itneresul cetăţenilor", a declarat Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Până în acest moment, din rândul celorlalte partide, doar liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că va susţine pactul premierului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel