Viorica Dăncilă: „E timpul ca românii să fie împreună”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Fostul premier Viorica Dăncilă a transmis, în urmă cu scurt timp, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat măsurile luate în România, un mesaj în care spune că „acum e timpul solidarității” și că „acum, mai mult decât oricând, e timpul ca românii să fie împreună”.

„Acum e timpul solidarității. Acum, mai mult decât oricând, e timpul ca românii să fie împreună, să se ajute și să se susțină unii pe alții.

Să avem grijă de noi și de ceilalți. Să nu-i uităm pe cei vârstnici, singuri și bolnavi. Să nu-i uităm pe cei din căminele de bătrâni și pe copiii fără părinți. Să nu-i uităm pe cei care au nevoie de sprijin și să ținem minte că de fiecare dintre noi depinde acest sprijin. Fiecare poate fi de ajutor – cu o donație, cu un sfat, cu o vorbă bună. Și mai ales cu o atitudine socială responsabilă, care să limiteze epidemia de coronavirus.

Și, pe lângă toate acestea, să aducem un cuvânt de apreciere medicilor și personalului medical. Ei sunt în prima linie a acestei crize și vor fi în continuare cei mai solicitați în efortul național de a îngenunchea boala.

Am încredere că vom răzbate prin această încercare. Că fiecare efort individual va conta și că fiecare va contribui la depășirea cu bine a acestor momente grele. Am încredere că oameni obișnuiți în vremuri neobișnuite pot fi eroi și salvatori”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel