Viorica Dăncilă după ședința din PSD: „M-a ALERGAT domnu' Manda pe coridor. A dovedit că e BĂRBAT“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a făcut declarații după ședinșa cu scântei din CeX PSD. Claudiu Manda a făcut-o să plângă.

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi candidatul social-democrat la alegerile prezidenţiale a făcut declaraţii de presă la finalul şedinţei PSD care are loc marţi seara.

„Am analizat situația pe județe și strategia pe care o vom aborda pentru a câștiga alegeri pe 24 noiembrie. Fiecare județ trebuie să câștige 50+1 ca să ne atingem obiectivul. Am decis excluderea din PSD a celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban.

În comitetul executiv s-a luat în calcul excluderea Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă.

Toți colegii au în vedere câștigarea alegerilor și am încredere că vor depune tot efortul. Plâng foarte greu, am plâns după turul II, dar erau lacrimi de bucurie.

Domnul Manda m-a alergat și pe coridor ca să mă întorc la Comitetul Executiv. Au fost discuții, fiecare și-a spus punctul de vedere. Domnul Manda a dovedit că e bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova”, a declarat Dăncilă.

Claudiu Manda și Olguța Vasilescu au flancat-o pe Viorica Dăncilă după ședința cu scandal care s-a auzit și din curtea partidului social-democrat. Paradoxal, însă, a lipsit Mihai Fifor.

„Am citit şi eu ce a apărut din CEx. Sunt exagerări.  Nu pot comenta ce spuneţi dumneavoastră pe surse. E exagerat ceea ce a apărut în spaţiul public. La Dolj doamna Dăncilă a câştigat, la Dolj va câştiga“, a declarat Claudiu Manda.

Din partid a mai fost exclus și primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a anunțat Dăncilă, după ce acesta a anunțat că nu o susține la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel