Viorica Dăncilă, după anunțul lui Klaus Iohannis: „Eu nu mă aștept la scuze”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier Viorica Dăncilă a reacționat, astăzi, după ce președintele Klaus Iohannis a decis să supună ratificării Parlamentului acordul de împrumut dintre România și BIRD.

„Mai bine mai târziu decât niciodată: domnul Klaus Iohannis a decis să supună ratificării Parlamentului acordul de împrumut dintre România și BIRD, semnat pe 10 iulie 2019. E vorba despre luarea de împrumuturi pe care Guvernul de atunci le-a considerat necesare pentru creșterea capacității țării noastre de a gestiona situațiile de urgență. Împrumuturi care, iată, se dovedesc utile.

Îmi amintesc însă (ca și mulți dintre dumneavoastră, sunt sigură) de criticile pe care domnul Iohannis și domnii din PNL le-au revărsat asupra noastră ori de câte ori România se împrumuta. În ciuda faptului că datoria publică ca procent din PIB a scăzut în perioada guvernării PSD!

Eu nu mă aștept la scuze pentru acea atitudine care acum se dovedește îngustă și superficială (aroganța se răzbună când te aștepți mai puțin!), dar românii ar trebui să primească totuși explicații pentru întârzierea cu care domnul Iohannis și liberalii se folosesc de instrumente utile României în actuala situație de criză”, a scris Dăncilă pe pagina de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel