Viorica Dăncilă despre Klaus Iohannis - „Un președinte eșuat“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorica Dăncilă le-a făcut o scurtă caracterizare contracandidaților săi la alegerile prezidențiale. Despre cine spune că este o dezamăgire...

Invitată în emisiunea moderată de Mihai Gâdea și Mircea Badea la televiziunea Antena 3, Viorica Dăncilă a fost întrebată despre cum și-ar caracteriza contracandidații de la alegerile prezidențiale. De departe, cel mai dure cuvint le-a avut la adresa președintelui în funcție.

„Klaus Iohannis - un președinte eșuat, un președinte de care nu are nevoie România. Este un președinte care a dezbinat, care a adus ură în societate, un președinte care nu știe să respecte democrație, arogant și care nu iubește această țară și nu iubește oamenii.

Mircea Diaconu - greșeala sa a fost apropierea de Victor Ponta. În rest, îl respect foarte mult.

Dan Barna - un om care a făcut foarte multe acuzații, a vorbit despre lege, despre corupție, dar care trebuie să-și lămurească problemele. Nu zic că este vinovat sau că nu este vinovat.

Ramona Ioana Bruynseels - este o doamnă, iar eu țin întotdeauna cu doamnele. Îi doresc mult succes în această candidatură.

Alexandru Cumpănașu - dezamăgire. Prea multe legături între candidatura dumnealui și tragedia de la Caracal. O tragedie nu trebuie folosită pentru a obține procente electorale.

Kelemen Hunor - un candidat care reprezintă UDMR. Este normală candidatura sa. Mult succes!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel