Viorica Dăncilă: "Dacă preşedintele Iohannis vrea un viitor mai bun, să mă voteze"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Viorica Dăncilă / Facebook
sursa foto: Viorica Dăncilă / Facebook

Viorica Dăncilă lansează un nou mesaj electoral în care îl ţinteşte pe preşedintele Klaus Iohannis şi spune că "dacă preşedintele Iohannis vrea un viitor mai bun pentru această ţară să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă".

"Așa arată poporul român și așa arată România, frumoasă, vie, mândră. Aceștia sunt oamenii care își iubesc și își respectă țara și valorile, care dau viață comunităților din care fac parte și care duc România înainte prin muncă.

Românii au dreptul la un trai decent, la respect și implicare din partea instituțiilor statului. Vor un președinte care să îi poată privi în ochi, știind că și-a făcut datoria pentru țară, iar acela nu e Klaus Iohannis!

Astăzi, la Bacău, oamenii mi-au spus că de data aceasta vor vota cu inima!", se arată în mesajul postat pe pagina Vioricăi Dăncilă, alături de mai multe poze în care apare alături de copii şi de alţi cetăţeni.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu: "Iohannis a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor"

Aceasta a făcut şi câteva declaraţii la Bacău, în care a mai lansat câteva atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a spus că şeful statului ar trebui să o voteze dacă se gândeşte la viitorul ţării.

"Avem nevoie de un preşedinte care să ne reprezinte cu demnitate în instituţiile europene, un preşedinte care să apere România, să se bată pentru fonduri europene pentru comunităţile locale, nu un preşedinte care să vorbească urât despre România la Bruxelles, să ia de acolo poruncile şi să vină acasă fără să îi susţină pe români. Noi nu ne ducem la Bruxelles să dăm socoteală, noi ne ducem să îi susţinem pe români, pentru că a fi patriot nu înseamnă că nu eşti proeuropean, a fi patriot înseamnă să ai tricolorul în suflet, nu doar culoarea galben pe care o are Iohannis", a spus Dăncilă, aflată în vizită electorală în comuna Dofteana, judeţul Bacău.

Citeşte şi: Rifai o DESFIINŢEAZĂ pe Viorica Dăncilă: "Vreţi să se SURPE şi această autostradă!? Ţi-ar cădea BURETELE din coc"

Ea a adăugat că are încredere că românii vor merge în număr mare la vot şi vor contribui la destinul ţării.

"Îmi doresc ca, după ce am fost prima femeie prim ministru al României, să fiu prima femeie preşedinte al României, un preşedinte care să se comporte ca o mamă pentru români, să aibă grijă de fiecare membru al familiei, să aibă grijă de pensionarii din România ca de proprii părinţi, să aibă grijă de femeile din România, să aibă grijă de familii şi de copii. Avem nevoie de un preşedinte care să îi iubească pe români şi să fie mereu alături de ei, iar dacă preşedintele Iohannis vrea un viitor mai bun pentru această ţară să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă", a mai afirmat ea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel