Viorica Dăncilă dă din casa PSD. Cum i-a cerut Dragnea să-l scape de închisoare: "Au spus că am trădat. Eram urmărită"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă face dezvăluiri despre culisele guvernării sale în umbra lui Liviu Dragnea. Fostul premier PSD a povestit cum i-a cerut şeful de partid de atunci să dea amnistia şi graţierea şi să îl salveze de la închisoare.

"Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare.

Eu nu am dat, în calitate de prim-ministru, ordonanțe pe justiție. Eu am crezut că justiția nu trebuie să depindă de politic și asta am spus-o de prima dată. Mulți m-au acuzat că nu am dat amnistia și grațierea. Au spus că am trădat. Însă, nu a fost niciun ministru care să-mi pună un act juridic de genul acesta în ședința de guvern", a scris Viorica Dăncilă în cartea sa, potrivit unr pasaje făcute publice în presă.

Dăncilă a mai precizat că Liviu Dragena avea un "deficit de încredere" şi avea informatori peste tot care îi raportau fiecare mişcare.

"A fost foarte greu pentru mine că eram urmărită. Liviu Dragnea avea oameni în jurul meu care îl informau tot ceea ce se întâmpla în guvern".

Fostul premier Viorica Dăncilă îşi va lansa o "carte-interviu" în care vorbeşte despre "provocările perioadei" în care a fost şef al Executivului.

Citeşte aici anunţul Vioricăi Dăncilă: Viorica Dăncilă lansează o 'carte-interviu': "Sunt lucruri care trebuie spuse"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel