Viorica Dăncilă, chemată să dea explicații despre modul în care s-a desfășurat festivalul UNTOLD 2019

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Partidul Ecologist Român Cluj a cerut explicații miniștrilor României, dar și premierului Viorica Dăncilă în legătură cu modul în care s-a desfășirat festivalul Untold 2019.

Ecologiștii solicită prin intermediul unei scrisori premierului Vioricăi Dăncilă să trimită Corpul de Control pentru a cerceta dacă pe durata desfășurării festivalului a fost respectată legea.

Printre destinatarii scrisorii se numără miniștrii Petre Daea, Niculae Bădălău, Sorina Pintea, Grațiela Gavrilescu, Marius Budăi, Vasile Suciu, Mihai Fifor, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, precum și prim ministrul Viorica Dăncilă.

La rândul ei Primăria Cluj-Napoca a fost întrebată sub ce formă juridică a fost cedată folosința asupra Parcului Central „Simion Bărnuțiu” către organizatorii UNTOLD.

Mai mult, dacă această concesionare s-a făcut prin licitație publică, conform legii, precum și dacă populația a fost consultată. De asemenea, tot pe baza legii, cei de la Partidul Ecologist vor să afle, potrivit B1 TV, dacă au existat construcții provizorii pe spațiul verde și în ce temei legal s-a interzis circulația pe drumurile publice în zona locației festivalului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel