Viorica Dăncilă: „Când ați folosit cuvântul HOȚ, vă refereați la dumneavoastră. Eu nu fac parte din această categorie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Viorica Dancila in Parlament
Viorica Dancila in Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat dur, astăzi, la criticile din partea Opoziției.

După ce a răspuns agresiv la atacul lansat de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, comparând-o cu o „viperă”, premierul și-a îndreptat atacurile nervoase către Florin Roman și Dan Barna.

„Florin Roman, dumneavoastră vorbiți de alocații, care ați votat împotriva bugetului în care era prevăzută creșterea alocațiilor? Când ați folosit cuvântul hoț, cred că vă refereați la persoana dvs pentru că eu nu fac parte din această categorie.

Citește și Dăncilă și-a ieșit din minți: „Ai VENIN ca o viperă"

Cum să avem o imagine bună pe plan extern cu oameni care dezinformează? Vreți circ, făceți-l în partidul dvs, nu aici într-o instituție care merită respectul tuturor”, a spus Dăncilă.

Apoi a continuat: „Domnule Barna, dacă sărăcia înseamnă creșterea de pensii și salarii îmi asum. De fiecare dată am plătit și pensiile, și salariile, dar dvs ați creat de fiecare dată îngrijorare, și acest lucru nu e corect. Îmi spuneți că nu vor mai veni investitori în România, vor veni. Dar am impresia că vă doriți de fapt să nu se mai investească în România. Nu vă pasă de România și români,vă pasă mai mult de partidele din care faceți parte. Dar eu am încredere în români și știu că dânșii vor face diferența. Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte. La dumneavoastră mă refeream dl Roman. Sunteți prea jos ca să pot să vă răspund”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel