Viorica Dăncilă, avertisment pentru Klaus Iohannis: Mă voi adresa CCR

Narcis Popa |
Data publicării:

 Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, că Guvernul va sesiza Curtea Constituțională pentru a reclama un conflict cu președintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniștrilor interimari.

„Președintele nu a fost ales să blocheze guvernul fără niciun argument. Domnul Tăriceanu nu a fost votat ca să abandoneze guvernul. Vom face tot posibilul să obținem susținerea necesară pentru a duce mandatul până la capăt. Pentru că românii merită să nu fie implicați și sacrificați de președinte Guvernul României va sesiza CCR pentru a reclama un conflict cu șeful statului”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declarație de presă susținută la sediul PSD.

Decizia premierului vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, miercuri la Cotroceni, în care a atacat Guvernul, vorbind despre guvernarea eșuată a PSD, însă nu a menționat nimic despre o hotărâre privind miniștrii interimari.

Șeful Executivului a transmis, la Cotroceni, nominalizarea ca interimari a lui Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Ștefan Radu Oprea la relația cu Parlamentul, după ieșirea ALDE de la guvernare și demisia miniștrilor ALDE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel