Viorica Dăncilă, ATAC la Rareș Bogdan: „Îi cer lui Iohannis să iasă public și să dea explicații”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul PSD Viorica Dăncilă l-a atacat în această seară pe Rareș Bogdan.

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea PNL, spunându-mi să mă pregătesc de o dezbatere cu procurorii. Îl chem pe președintele Iohanis la o dezbatere în fața românilor sunt amenințată și cu dosare?

Așa cum i s-a întâmplat și lui Victor Ponta când a candidat în 2014 împotriva lui Klaus Iohannis și așa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna care spera să ajungă în turul II și a avut dosar penal, același lucru trebuie să i se întâmple și lui Viorica Dăncilă?

Sunt foarte multe coincidențe care sunte nefirești într-un stat membru UE. Ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis. (...) Eu nu am o problemă din a discuta cu procurorii. Nu am absolut nimic de ascuns, dar modul în care se procedează este de neacceptat de niciun român.

Îi cer dlui Iohannis să dea explicații publice de ce dl Rareș Bogdan, purtătorul de mesaj al dlui Iohannis, are informații despre ceea ce vor să facă procurorii. Este inadmisibil ca un partid să spună ce vor să facă procurorii, să nu țină cont de independența Justiției. Toate aceste lucruri arată disperare”, a spus Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel