Viorica Dăncilă, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre DEMISIA lui Paul Stănescu

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderii PSD reuniți astăzi în ședința Comitetul Executiv Naţional (CEX) al partidului au decis convocarea congresului extraordinar pentru data de 29 iunie, așa cum a propus tabăra grupată în jurul Vioricăi Dăncilă. De asemenea, în cadrul ședinței, omul 2 din PSD, Paul Stănescu, a demisionat.

„Într-un partid se obișnuiește să nu avem același punct de vedere, doar există democrație. Fiecare își exprimă punctul de vedere, așa este normal. Faptul că Paul Stănescu și-a dat demisia, mie îmi pare foarte rău.

Stănescu a spus că pleacă din motive personale. Am vorbit și aseară. Astăzi am aflat de decizia domniei sale. Aseara nu știam că dl Paul Stănescu își dă demisia”, a declarat Dăncilă la ieșirea de la CEX. 

Totodată, Dăncilă a explicat și de ce congresul a fost stabilit atât de rapid. 

„Pentru că trebuie să stabilim mai multe lucruri: să modificăm statutul, să venim cu un program politic, să venim cu modificări pe care să le transpunem în programul de guvernare. Congresul să fie unul premergător desemnării candidatului la prezidențiale. De pe 11 august începem strângerea de semnături pentru candidatura la prezidențiale. Luăm în calcul și desemnarea unui candidat la prezidențiale din afara partidului”, a precizat Dăncilă 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel