Viorica Dăncilă: „A mai trecut o zi. Încă o zi de indiferență și dispreț”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în urmă cu puțin timp, un mesaj prin care solicită încă o dată Opoziției să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor.

„A mai trecut o zi fără vreun semn din partea partidelor de opoziție în ceea ce privește Pactul pentru bunăstarea românilor, încă o zi de indiferență și dispreț pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creșterea nivelului de trai. Orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenții nu ar trebui să se teamă să semneze pactul. Și totuși, partidele din opoziție nu sunt în stare să își asume acest angajament de bun-simț, așa cum nu par a fi în stare să se înțeleagă nici măcar pe moțiunea de cenzură cu care ne tot amenință.

Așteptăm în continuare, împreună cu toți românii care nu mai vor să retrăiască perioada tăierilor și a austerității, să vedem pactul pentru bunăstare semnat înainte de toate aceste trocuri și negocieri politice. Iar dacă într-un final vor reuși să se înțeleagă, îi așteptăm de data aceasta la depunerea moțiunii și cu un program și o echipă guvernamentală”, a scris Dăncilă pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel