Viorel Cataramă, vizită într-un focar de COVID-19, după ce soția a plecat de acasă: „Am venit să mă îmbrățișez cu ei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală.

Chiar dacă oamenii au venit să ia măşti, Viorel Cataramă a început să-i îmbrăţişeze pe toţi.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică?”, a spus o persoană aflată lângă Viorel Cataramă.

Printre cei cu care s-a îmbrăţişat Viorel Cataramă la Bărbuleşti a fost şi un fost pacient COVID-19. Ca dovadă, el a adus un bilet de externare de la Spitalul Municipal „Anghel Salligny” din Feteşti, unde a primit, timp de trei săptămâni, tratament pentru coronavirus.

Amintim că medicul Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, a luat decizia de a-şi lua fiica şi a părăsi temporar casa în care locuieşte alături de soţul său. Omul de afaceri vrea să se infecteze intenționat cu COVID-19. 

„Voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez“

 

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a spus Cataramă.

După îmbrăţişările primite la Bărbuleşti, Viorel Cataramă a plecat acasă.

„În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul”, a adăugat preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă a încercat să se interneze în unul din spitalele ce tratează pacienţi COVID-19 din Bucureşti pentru a se infecta. Cererile sale au fost respinse de admnistraţia spitalelor. Politicianul crede că imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel