Violeta Alexandru: „Vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Violeta Alexandru, ministrul desemnat pentru portofiul Muncii în Cabinetul Cîțu, a declarat, astăzi, după audierile din Parlament, că există fonduri pentru creșterile de pensii și salarii anunțate.

„Sunt într-o comunicare constantă cu ministrul Finanțelor Publice, cel care urmărește evoluția încasărilor la buget, modul în care economia reacționează inclusiv la schimbările din plan politic și public, inclusiv la această situație de instabilitate politică. Nu există niciun semnal care să mă determine să îmi schimb punctul de vedere pe subiectul aplicării legii pensiilor. Am prevăzut bani în buget, vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii", a declarat aceasta.

Alexandru a fost întrebată de jurnaliști dacă nu renunță la planurile privind creșterea pensiilor, chiar dacă, recent, Comisia Europeană a atras atenția că România ar putea depăși în 2021 un deficit bugetar de 6%.

„Aspectele legate de creșterea deficitului și măsurile care se impun pentru scăderea acestuia sunt gestionate de portofoliul Finanțelor", a răspuns aceasta, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel