Violeta Alexandru acuză un fake news de proporții cu liftiera. Răsturnare de situație. Postarea nu era a ei

Narcis Popa |
Data publicării:

Un presupus mesaj al Violetei Alexandru referitor la lămuriri cu situația liftierei a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare în ultimele ore și mulți oameni au crezut că este chiar postarea ministrului Muncii. De fapt, totul este un fals. 

Situația cu concedierea liftierei a degenerat. Violeta Alexandru a spus în urmă cu aproximativ o săptămână că nu mai are nevoie de liftieră care să-i apese butonul la lift și că renunță la acest serviciu. Ulterior însă, a apărut un mesaj fals pe care cei care l-au distribuit, în mod rău intenționat, l-au făcut să pară ca și cum i-ar aparține ministrului Muncii. În această falsă postare liftiera este jignită și se spune despre ea că este leneșă și că mirosea ciudat.

Iată care este reacția Violetei Alexandru după acest mesaj: 

"Fabrica de fake news a PSD, ca să spunem lucrurilor pe nume, nu se oprește niciodată. Îmi fabrică postări false. Circulă pe internet cea de mai jos. Nu e singura. Se folosesc problemele personale ale unui om - angajat al unei societăți comerciale pentru a mă lovi pe mine.

Am toată încrederea că oamenii sunt mai înțelepți decât crede PSD și vor găsi antidotul de a se proteja și de aceste fake news.

Îmi văd de treabă în continuare. Azi revin cu noi rezultate de #lamunca," este mesajul ministrului Muncii.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel