Violeta Alexandru, mesaj pentru colegii de partid: "Nu există suflu nou și personaj mesianic"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Nu există suflu nou și personaj mesianic care rezolvă totul, le-a spus fostul ministru al Muncii, deputatul PNL Violeta Alexandru, liberalilor din Vâlcea: „De fapt și de drept, este vorba de echipă”.

„La Palatul Victoria președintele Orban avea un ritm de lucru triplu față de cel pe care eu îl am și credeți-mă că nu este bazat pe lene. L-am respectat enorm pentru forța pe care a avut-o, să ia decizii. Să știți că mi se pare că avem obiceiul în spațiul ăsta public de a fugi puțin de decizii și de a le lăsa în altă parte. Și-a asumat toate deciziile, chiar și deciziile echipei. Nu e puțin lucru pentru un lider. Văzându-l cât lucrează mai mult am simțit nevoia să știe că se poate baza pe echipa sa. Nimic nu se poate face singur. Nu există... suflul nou și personajul mesianic care rezolvă totul. De fapt și de drept, este vorba de echipă”, le-a spus liberalilor vâlceni Violeta Alexandru.

Ea spune că, deși este nou intrată în politică, nu a făcut nicio diferență între „suflul vechi și suflul nou”.

„Nu cred că aceasta este abordarea corectă. Am văzut oameni în vârstă, cu păr alb, care au idei cu mult mai originale și creative decât unii dintre cei mai tineri au avut. Am văzut oameni cu experiență în partid și îi respect”, conchide Alexandru.

Premierul Florin Cîţu a afirmat pe 30 mai că este nevoie de „un suflu nou” în PNL, motiv pentru care a decis să candideze. Alături de el au fost, în momentul anunţului, 40 de lideri ai formaţiunii, între care Raluca Turcan, Emil Boc, Victor Paul Dobre şi Alina Ghorghiu.

Congresul PNL se va desfășura pe 25 septembrie. Pentru președinția formațiunii și-au anunțat candidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel