Vîntu amenință că va spune ADEVĂRUL despre Tăriceanu: Ultim AVERTISMENT, după interviul de la Antena 3

Narcis Popa |
Data publicării:

Sorin Ovidiu Vîntu este furios după ce Tăriceanu i-ar fi folosit numele în mod negativ într-un interviu acordat pentru Antena 3. 

"Domnule Tariceanu,

V-am urmarit interviul telefonic pe care l-ati dat aseara jurnalistilor de la A3, interviu generat de proaspata dvs achitare de la ICCJ.

Urmare a deciziei de a nu mai permite nimanui sa-mi diabolizeze numele pentru a-si pune in valoare diverse calitati, doar prezumate nu si demonstrate, nici dvs nu va permit sa-mi folositi numele intr-un context negativ, pentru a va evidentia inaltimile de neatins ale propriilor virtuti morale. Intr-un moment in care mi-as fi putut usra enorm conditiile de prizonierat, am prefera sa-mi respect demnitatea, principiile si verticalitatea, facand exces de onestitate in declaratiile pe care le-am dat in fata procurorilor DNA. Acest lucru v-a scutit de uriasele neplaceri care ar fi urmat.

Nu astept multumiri din partea dumneavoastra. Va respect prea putin ca sa-mi pese de ele dar sa nu mai indrazniti vreodata sa-mi folositi numele. Eu nu am afrmat niciodata ca v-am dat dvs vreun ban. Altii au facut-o, iar eu am negat petru ca intr-adevar aceasta a fost realitatea. Din punctul meu de vedere moralitatea pe care o afisati este inexistenta, principiile pe care le evocati nu se regasesc in caracterul dumneavoastra. Sunteti ipocrit, imoral si n-ati avut nicio retinere in a profita material de pe urma functiilor pe care le-ati detinut in statul roman.

Acest text este un avertisment, domnule Tariceanu," este mesajul lui Vîntu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel