Victorie pentru ROMÂNIA: Europarlamentarul Siegfried Mureșan (PNL), ales vicepreședinte al Partidului Popular European. ULTIMA ORĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Eurodeputatul român Siegfried Mureșan (PPE / PNL) a fost ales astăzi vicepreședinte al Partidului Popular European (PPE) la Congresul Statutar al partidului care a avut loc la Zagreb, în Croația, unde s-a aflat și președintele Klaus Iohannis.

Siegfried Mureșan a anunțat, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Facebook, faptul că a fost ales vicepreședinte al PPE la nivelul Parlamentului European.

În mandatul meu de vicepreședinte, voi lupta în primul rând ca Partidul Popular European să fie partidul european care contribuie decisiv la întărirea României în Uniunea Europeană.

Vreau ca Partidul Popular European să fie în continuare partidul care rezolvă problemele oamenilor, partidul care nu se joacă cu temerile europenilor, ci care oferă soluții ce funcționează în realitate.

Consider că trebuie să apărăm valorile europene. În România, noi, Partidul Național Liberal, am câștigat alegerile europarlamentare cu steagul Uniunii Europene în mâinile noastre.

Apărând valorile europene în fiecare stat membru, așa cum am făcut și în România, îi vom avea pe oameni de partea noastră”, a declarat Siegfried Mureșan, după votul din Congresul PPE.

Alături de Mureșan a fost, astăzi, și președintele PNL, Ludovic Orban. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel