Victor Ponta vrea să fie REVIZUITĂ Constituția: "Trebuie eliminate blocajele și crizele politice"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta consideră că este nevoie să fie schimbată Constituția României. Ultima dată când a fost revizuită a fost în 2003. Acesta consideră că este necesare această schimbare pentru a "elimina blocajele și crizele politice."

"Avem nevoie de o revizuire profunda a Constitutiei Romaniei pentru a elimina blocajele si crizele politice si pentru a adapta Legea Fundamentala la noile realitati sociale!

Ultima data cand am revizuit Constitutia a fost in 2003 - de atunci Romania s-a schimbat si am acumulat toti experiente ( pozitive si negative). Este o greseala sa ne limitam doar la modificarile rezultate din Referendumul din 26 Mai.

Exista deja un text de revizuire lucrat de Comisia speciala in 2013 siverificat de Curtea Constitutionala si Comisia de la Venetia - plecand de la acel text si adaugand ce am mai aparut intre timp putem sa modernizam Constitutia Romaniei pentru viitorii 15-20 de ani!

ProRomania este un proiect politic pe termen lung - trebuie sa gandim si sa actionam pentru viitorul Romaniei!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel