Victor Ponta şochează: "Pot să ajut candidatul dreptei să o bată pe Firea. Rareş Bogdan are şanse"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta susţine că ar putea susţine un candidat al dreptei la Primăria Capitalei, în detrimentul Gabrielei Firea, iar din partea PNL, cel mai potrivit pentru a intra în cursă ar fi europarlamentarul Rareş Bogdan.

Liderul Pro România susţine că Rareş Bogdan ar fi o variantă mai bună decât Violeta Alexandru.

"Rareş Bogdan probabil că are şanse pentru că are capacitatea mediatică şi ia şi voturi de la USR. De la PNL, dacă merg cu povestea asta cu Violeta Alexandru, nu au nicio şansă", a declarat Victor Ponta, la Realitatea PLUS.

Şeful Pro România ar fi chiar dispus să ajute candidatul dreptei în cursa electorală şi să o detroneze pe Gabriela Firea, cu o condiţie.

"Pot să îl ajut candidatul dreptei - care o fi ăla, o să vedem - să o bată pe Firea punând un candidat sau pot să nu îl ajut pe cel de dreapta nepunând un candidat", a mai spus Victor Ponta.

Aceste declaraţii vin ciar după ce Gabriela Firea a participat la Convenția Pro România, desfășurată duminică la Palatul Parlamentului.

"Sper să nu fiu dată afară din partid", a spus atunci Firea, aceasta fiind singura persoană din PSD care a mers la eveniment. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel