Victor Ponta: Scapă sau nu Dragnea, Vâlcov și alții din grupul lor de închisoare?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta reacționează și el la probleme medicale ale lui Dragnea:"Liviu Dragnea trebuia să se prezinte la Inalta Curte de Justitie, să dea declarația finală și să iîchidă o dată pentru totdeauna această telenovelă judiciară / brusc s-a îmbolnăvit ( ne-a anunțat “medicul de familie” Codrin - același om serios care se jura în Ianuarie că “Șefu” e în Romania și muncește la Buget - exact când “Șefu” era cu Vâlcov și Arsene la plajă în Maldive) / nu știu de ce trage de timp. "

"De fapt aceasta este marea problema a României : din Ianuarie 2017 și până azi toata energia Guvernului, Parlamentului, Presedintelui , a Opozitiei parlamentare, a televiziunilor si jurnalistilor a fost consumata aproape exclusiv pentru batalia pe Justitie /

Scapă sau nu Dragnea, Vâlcov și altii din grupul lor de închisoare ? cine pune procurorii șefi Iohannis sau Dragnea? Cine va fi “Stăpânul Dosarelor” în anii care urmează? Cum anulăm decizii deja luate de instanțe sau cum amânam procesele unor oameni politici cât mai mult? Si tot așa ....

Maine Liviu Dragnea trebuia să se prezinte la Inalta Curte de Justitie, sa dea declaratia finala si sa inchida o data pentru totdeauna aceasta telenovela judiciara / brusc s-a imbolnavit ( ne-a anuntat “medicul de familie” Codrin - acelasi om serios care se jura în Ianuarie ca “Sefu” e în România și munceste la Buget - exact când “Sefu” era cu Valcov si Arsene la plaja in Maldive) / nu stiu de ce trage de timp ( nu uitati ca este singurul om din istoria Romaniei care a avut procesul luat de la început că s-a pensionat un judecator) - eu stiindu-ma nevinovat am fost in carje la DNA si mi-am dorit sa termin cat mai repede procesul meu ! E clar ca inca o luna o sa se vorbeasca doar despre procesul lui si de ordonantele de urgenta care trebuie date ca sa scape de probleme!

Intre timp adevaratele probleme ale Romaniei sunt uitate sau ingropate in stirile despre “dosare” / romanii se unesc in jurul unei initiative simbolice de constructie a unui metru de autostrada/ spitalele regionale finantate din banii UE nici vorba sa fie construite / scolile au tot conditii inadecvate/ inflatia tot cea mai mare din Europa / pensiile si salariile sunt inghetate de la 1 Ianuarie/ proiectele de investitii sunt doar la televizor/ infractori eliberati prematur pe baza unei legi strambe comit din nou violuri, talharii si crime / nu suntem in Schengen iar despre aderarea la Zona Euro o mai ia in serios doar Viorica Dancila / cresterea economica este la jumatate/ importam cu 15 miliarde de euro mai mult decat exportam / avem cel mai mare deficit bugetar din Europa si cele mai mari dobanzi la imprumuturile guvernamentale!

Justitia este importanta - dar ignorarea si acoperirea tuturor celorlalte probleme reale de pe agenda romanilor este o catastrofa sociala!

Noi, cei de la PRO Romania , o sa facem toate eforturile sa ne ocupam de aceste probleme ale societatii / stim ca este dificil dar, daca altii nu o fac, suntem noi toti ProRomania!",a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel