Victor Ponta, reacție ACIDĂ la adresa PSD după criticile ministrului justiției din Germania

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa PSD după ce ministrul justiției din Germania a criticat Guvernul României.

"1. Intrarea României în Uniunea Europeană a însemnat ruperea de trecutul comunist - intrarea într-o familie unde ne este locul, unde ai drepturi și obligații, unde ai uriașe oportunități de dezvoltare națională și individuală, dar unde trebuie să respecți reguli pentru a fi respectat! Indivizii care ne-au pus în conflict cu UE doar pentru că au fost prinși furând bani europeni și pentru că liderii UE nu sunt de acord să îi lasă să ducă țara la un regim politic corupt și falimentar - sunt niște trădatori ai poporului roman!

2. Intrarea PSD în PES a însemnat ruperea de trecutul comunist, de “Patrulaterul Roșu” și asocierea sulfuroasă cu PRM, dorința de modernizare și europenizare/eu am crezut în acest proces, am militat pe plan național și internațional pentru schimbarea PSD în această direcție, am fost viceprședinte al ECOSY ( organizatia de tineret a PES) și am fost implicat total în deciziile PES Leaders/PSD a dus România în NATO și în UE / Corina Crețu a primit cel mai important portofoliu în cadrul Comisiei Europene în 2014 ( Dezvoltare Regionala) și am primit de la Uniunea Europeană peste 15 miliarde de euro pentru dezvoltare și peste 10 miliarde pentru Agricultură.

3. Azi, România este scoasă practic din UE, PSD este scos din PES, românii sunt trași în afara familiei europene, în zona Rusiei și a țărilor nedemocratice - totul pentru interesele egoiste ale câtorva indivizi profund corupți și profund incapabili să guverneze corect, eficient și democratic.

4. ProRomania există și va acționa pentru toți cei care cred că locul României este în Europa/pentru cei care cred că social-democrația europeană înseamnă dezvoltare economică, solidaritate socială, atenție și sprijin pentru cei mulți nu pentru câțiva lideri, lupta împotriva corupției și a confiscării partidelor, a Guvernului și a Parlamentului de câțiva indivizi veroși", a postat Victor Ponta pe facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel