Victor Ponta, PUS LA COLȚ de Ludovic Orban: „Greșeala GRAVĂ, de neînțeles, ÎI aparține“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta este pus la zid de Ludovic Orban. Șeful guvernului îl acuză că a decis de unul singur să nu acrode votul de învestitură cabientului său, deși au pornit împreună pe acest drum.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV, că votul pe care parlamentarii Pro România l-au dat pentru învestirea cabinetului său a fost unul decisiv, iar marea greșeală în tot acest context a fost a lui Victor Ponta.


„O parte dintre parlamentarii Pro România, pe care i-am apreciat au venit și au votat învestirea Guvernului și contribuția lor a fost decisivă. Domnul Sorin Cîmpeanu, domnul Daniel Constantin, domnul Banias și alți parlamentari.

Vreau să-i felicit. Poziția corectă a fost poziția parlamentarilor Pro România care au votat învestirea Guvernului. Tot ce găsim, în fiecare zi, arată clar că fără un guvern legitim lucrurile s-ar fi degradat și mai rău și că era absolută nevoie de un guvern legitim, iar votul lor a fost unul foarte decisiv”, a declarat șeful Guvernului.

„Ultima discuție pe care am avut-o cu Victor Ponta a fost între patru ochi, eu nu relatez niciodată, fără acordul partenerului de discuție, discuții pe care le port între patru ochi. Ca atare, evident că nu pot să vă relatez ce am discutat. Practic, în urma acestei discuții, Victor Ponta a anunțat decizia, cred că mai mult a domniei sale, de a nu susține învestirea guvernului nostru” a spus premierul.

Orban a mai precizat că nu a înțeles de ce Ponta și-a schimbat poziția după ce a votat demoterea guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură.

„Aici greșeala gravă, de neînțeles îi aparține lui Ponta. Noi am pornit la un drum, am hotărât să dăm jos guvernul PSD și să găsim o formulă de guvern care să poată să asigure o guvernare stabilă, responsabilă, care să repare stricăciunile făcute de PSD, să pregătească terenul pentru repornirea României pe un drum corect. Ce s-a întâmplat între timp, vă spun sincer că nu înțeleg”, a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel