Victor Ponta: "PNL-ul e tot un PSD mai mic"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat, la Digi24, că PNL este "tot un PSD mai mic". Acesta spune că aducerea lui Rareș Bogdan la PNL a mai schimbat "fața" partidului. De asemenea, Ponta a transmis și ce nu funcționează în PSD.

"PSD și PNL sunt partide vechi care nu au reușit să se adapteze la o nouă epocă. Și PNL-ul e tot un PSD mai mic așa, au foarte mult apucături comune.  De asta poate aducerea lui Rareș Bogdan a schimbat fața, că Rareș Bogdan nu era un PNL-ist clasic. Dar partide mari car enu s epot adapta la cum se schimbă societatea, la modul de comunicare politică, la așteptările politice, o să dispară și o să vină alte partide. Dacă eu aș fi crezut și aș fi văzut că e o problemă doar cu Dragnea, eu aș fi rămas în PSD și aș fi zis: restul sunteți buni și ați înțeles că trebui să schimbăm ceva radical", a declarat Victor Ponta, la Digi24.

Victor Ponta a declarat și ce nu funcționează în PSD și de ce au ajuns în această situație.

"Contactul cu realitatea. Boala puterii e o boală pe care o au foarte mulți, eu am avut, o știu. PSD are boala puterii așa cum au toți cei care au putere și nu se reconectează la realitate. Ar trebui construită o alternativă, eu de fapt asta reporșez. Ai un vot important, 9 milioane de oameni, o legitimitate, ai o obligație, construiește o alternativă. Nu se poate să stai cu mine la masă, să bei cafea, să discutăm lucruri concrete și după să "m-au certat colegii, nu mai putem să stăm de vorbă." Construiește o alternativă", a mai spus Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel