Ponta, o nouă FOTOGRAFIE cu Dragnea. Era o petrecere PRIVATĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ziua și poza. Victor Ponta a dat publicității o nouă fotografie cu Liviu Dragnea.  În această fotografie, Dragnea apare alături de Vasile Dâncu și Gabriel Oprea.

Ponta a declarat într-o conferință de presă, că imaginile sunt de la un eveniment privat de la ziua unei persoane publice la care se aflau și persoane care nu dețineau niciun fel de funcție în acel moment, precum Vasile Dâncu.

 

”Era un eveniment privat, era la ziua cuiva, în luna septembrie. Nu era un eveniment oficial. Am multe fotografii. Erau persoane care nu au funcții. Nu e nimic ilegal să participi la evenimente private, nu s-a discutat nimic ilegal. Nu știu de ce minte Dragnea că a fost sau nu a fost. Nu există această bătălie cu statul perpendicular, paralel. Eu vreau ca oamenii să se trezească și să nu lăsăm pe cineva să ne mintă tot timpul și să ne manipuleze în direcția în care dorește. Când a vorbit de lupta cu statul paralel mi-am amintit cât de tare s-a luptat să vină el la ziua lui Maior”, a spus Ponta.

Victor Ponta a spus că are "multe" poze cu Liviu Dragnea .

"Am multe. O să pun pe Facebook (...) Una pe zi. Alea mai frumoase sunt la sfârşit, ca desertul", a subliniat Ponta. Totodată, acesta a precizat că fotografiile pe care le are sunt "de la evenimente diferite, evenimente private la care dl Dragnea a participat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel