Victor Ponta: „Nu susținem Guvernul Dăncilă din cauza obedienței față de Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Toate reușitele economice și economisirile din intervalul 2012-2015, făcute prin "strategii eficiente și pragmatice", au fost stricat în 2016 -2017, a precizat președintele Pro România, Victor Ponta.

El a făcut astfel referire directă la măsurile economice aplicate în perioada în care a fost prim-ministru.

"Adevărata problema a României (nu cine candidează la niste funcții și cine se mai bate pe fotolii mimisteriale) = NU MAI SUNT BANI!

Tot ce am reușit să reparăm în economie și să punem în „cămară” în 2012-2015 prin strategii eficiente și pragmatice a fost stricat și cheltuit în 2016 -2017 / după care în 2018-2019 au trăit din împrumuturi! Ce face din 2020???", a scris Victor Ponta.

„Punem iar prețul crizei, al incompetenței și populismului pe umerii oamenilor - ca în 2010??", a adăugat Victor Ponta, făcând aluzie la măsurile dure economice de austeritate implementate de Guvernul Boc, după doi ani de creșteri artificiale ale cheltuielilor - într-un mod similar cu cel actual.

În incheiere, președintele Pro România îl critică pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Ps - mulți oameni serioși mă întreabă ce s-a întâmplat cu Eugen Teodorovici ??? În 2012 -2017 era un tip deschis, deștept, profesionist - în 2018/19 a girat, semnat și promovat agresiv toate populismele, aberațiile și dezastrele bugetare și fiscale?

Răspunsul e simplu : ANTURAJUL te ridică sau te distruge - iubirea pentru funcții ( nu pentru ceea ce poți să realizezi din acele funcții) este rețeta dezastrului! Păcat - cred însă că încă e recuperabil!".

Criticile lui Victor Ponta au venit după ce, luni, au apărut informații potrivit cărora Victor Ponta s-ar fi întâlnit cu Viorica Dăncilă și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a discuta despre un posibil acord de cooperare în vederea alegerile prezidențiale.

Asta deși tot Viorica Dăncilă era premier și în 2018-2019, atunci când "au trăit din împrumuturi".

De altfel, într-o postare de pe Facebook din data de 23 mai, Victor Ponta preciza că: „Nu susținem Guvernul "Dăncilă" din cauza obedienței față de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov - ceea ce duce direct la promovarea incompetenței și corupției în Guvern! Vom face tot ce ține de noi pentru a schimba această situație”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel