Victor PONTA, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru PSD, înainte de CEx: „Încă mai este TIMP - dar foarte PUȚIN“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta (Pro România) are un mesaj de ultimă oră pentru PSD. Maine, social -democrații se vor reuni în Comitetul Executiv Naţional.

Victor Ponta a postat cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Facebook, rezultatele unui sondaj CURS care arată că Mircea Diaconu ar avea mai multe şanse în turul II al alegerilor prezidenţiale decât Viorica Dăncilă.

Liderul Pro România face o analiză succintă asupra sondajului și profită de ocazie pentru a lansa un apel către PSD de a renunța la candidatura Vioricăi Dăncilă. El le sugerează social-democraților să se alinieze pentru a susține un candidat comun, și anume pe Mircea Diaconu. 

Totodată, Victor Ponta dă semnale că este dispus să ajungă la guvernare, într-un tandem cu PSD şi ALDE.

 

„În Turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale este favorit Klaus Iohannis/ este insa foarte interesant sa vedeti care este contracandidatul care primeste cele mai multe voturi : Mircea Diaconu!

Mircea Diaconu este cel mai dificil adversar pentru KI ( desi s-a lansat de putin timp si este blocat sau injurat de televiziunile finantate de PSD si Guvern) / urmeaza Dan Barna / cel mai facil contracandidat este evident Viorica Dancila .

Inteleg ca smecherii si profitorii care s-au “dezlipit” de Dragnea si acum stau “lipiti” de Dancila nu o lasa sa nu candideze pentru ca le strica lor blaturile si aranjamentele / insa pentru functionarea Guvernului dorinta lor egoista este un dezastru / la fel si pentru PSD .

Am un mesaj clar pentru membrii CEX al PSD care se reunesc maine : haideti sa sprijinim toti un candidat care ne reprezinta si care are sanse mari in turul al doilea lui Klaus Iohannis/ haideti sa ne folosim energia pentru a sustine in urmatoarele 14 luni o guvernare de centru stanga restructurata si reformata / nu distrugeti guvernarea si sansele la Alegerile Prezidentiale pentru orgoliul, interesul si egoismul catorva!

Inca mai este timp - dar foarte putin!“, este mesajul transmis de Vicotr Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel