Victor Ponta, laude pentru ministrul Marcel Vela: „Merită să îl felicit din 3 motive“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta, liderul Pro România, l-a apreciat „la scenă deschisă“ pe ministrul de interne, Marcel Vela, după anunțul făcut astăzi în prezența șefului DSU, Raed Arafat, privind elicopterele SMURD.

După episodul de săptămâna trecută, când ministrul de Interne, Marcel Vela a avut o serie de replici tăioase pentru șeful DSU, Raed Arafat, astăzi cei doi au afișat o altfel de relație, anunânt împreună că Elicopterele SMURD din Iași, Arad, Craiova și Constanța vor putea să zboare și noaptea pentru misiune de salvare a pacienților. 

Dicuțiile aprinde între cei doi au apărut după ce ministrul de resort i-a reproșat lui Arafat că nu ar fi făcut suficient de multe pentru a putea mobiliza SMURD și că nu ar fi luat măsuri de angajare a piloților care să asigure zborul aeronavelor medicale și pe timp de noapte.

Citește și: Scandal la Interne între Marcel Vela și Raed Arafat: „Ce ați făcut 20 de ani? Nu-mi răspundeți, că știu!“

„Avem o veste buna pentru toti romanii din zona Moldova, zona Banat, zona Oltenia si Dobrogea. In acest zile am luat legatura cu piloti rezervisti din cadrul inspectoratului general de aviatie care au iesit la pensie si au acceptat sa revina in sistem”, a zis Vela.

Victor Ponta a reacționat pozitiv la anunțul lui Vela, dar nu numai, ci a remarcat faptul că în conferință l-a avut alături și pe Raed Arafat. 

Ponta, aprecieri la scenă deschisă pentru Vela

 

“Da-i Doamne romanului mintea de pe urma” - spune intelepciunea populara! Iata ca Dumnezeu i-a dat Ministrului Marcel Vela “mintea de pe urma” si merita sa il felicit din 3 motive“, spune Victor Ponta, arătând care sunt cele 3 motive.

„1. in loc sa critice ca un “chibit din tribuna” a realizat ca este Ministru si trebuie sa faca ceva - si a facut

2. In loc sa faca jocurile “rechinilor internationali” din Sanatate ( car vor doar “capul lui Arafat” ca sa poata sa isi devoreze prada din Romania) lucreaza alaturi de Raed Arafat pentru imbunatatirea continua a Sistemului

3. a demonstrat ca exista oameni aflati deja la pensie ( pilotii rezervisti) de care este nevoie in sistemul administratiei publice ( iar o masura de genul “interzicerea cumulului pensiei cu salariul nu se ia in baza unui concurs de populism cu USR - ci pe baza unei analize profesioniste si echilibrate)

Da Doamne cat mai multor ministri actuali mintea de pe urma!“, a conchis liderul Pro România într-o postare pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel