Victor Ponta lansează ATACUL DECISIV: PSD colaborare cu Pro România pentru „facerea“ unui noi PREMIER. „E un om care a muncit în Guvern“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că joi, după votul pe moțiunea de cenzură, va propune foștilor săi colegi din PSD un nou Guvern. El deja are un nume, despre care spune că nu este nici membru PSD, nici Pro România, dar care va fi acceptat de ambele tabere.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni, că are mai multe opțiuni pentru funcția de premier, iar joi seara, dacă trece moțiunea de cenzură, se va întâlni cu foștii colegi de la PSD pentru a le propune să refacă majoritatea parlamentară din 2016. Evident, dar fără Dăncilă și oamenii din echipa ei, susține Ponta care spune că ar avea o propunere de premier din afara celor două partide.

„Vom vota la vedere pentru moțiunea de cenzură. Dacă se va face un Guvern PNL-USR o să fim tot în Opoziție. Joi seară, după moțiune, la o oră o să fac o propunere către foștii mei colegi de la PSD să refacem o majoritate fără Dăncilă, Fior și alții. Eu am deja o propunere de premier, care să nu fie nici de la PSD, nici de la Pro România, că sunt orgoliile foarte mari. Joi seara, după ce trece moțiunea le voi propune celor de la PSD, un PSD fără Dăncilă, fără Fifor, să refacem majoritatea din 2016. Va fi o propunere care va fi acceptată și de PSD, și de Pro România. Un premeir pe care il cunoaștem, îl susținem toți și din PSD și din Pro România. E un om care a muncit în Guvern. Avem 2-3 propuneri foarte bune, sunt oameni care nu au carnet de partid și nici nu vor avea”, a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel