Victor Ponta, după eșecul României la ONU: FALIMENT ISTORIC!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta reacționează dur după ce România a pierdut postul de membru în Consiliul de Securitate al ONU. "FALIMENT ISTORIC pentru politica externă și pentru prestigiul României în lume!", scrie Ponta pe Facebook.

 România a pierdut voturile statelor arabe din cauza intenției guvernului de a muta ambasada din Israel, în fața Estoniei cu scorul de 132 la 58.

 

"FALIMENT ISTORIC pentru politica externă si pentru prestigiul României în lume!

România a pierdut competitia pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU ! Am pierdut în fata Estoniei - însa am pierdut in totalitate pe mâna noastra! Votul final a fost rusinos : 132 de voturi pentru Estonia si 58 pentru Romania!

Când Liviu Dragnea a anunțat că mutăm Ambasada României la Ierusalim am pierdut imediat 50 de voturi ! Când Viorica Dancila a mers la Washington și a susținut acestaăidee a lui Liviu Dragnea am mai pierdut și sprijinul tărilor din Uniunea Europeană! Când Teodor Meleșcanu a acceptat această decizie politică ( desi stia că este gresita) am pierdut definitiv!

Trebuie sa înțelegem faptul ca greselile grave ale catorva politicieni aduc prejudicii colosale Romaniei si romanilor! Poate luam masuri ca asa ceva sa nu se mai repete niciodata! Sau ne multumim sa spunem ca “Dragnea a fost de vina” si cu asta basta?!?", a scris Victor Ponta p pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel