Victor Ponta îl AVERTIZEAZĂ pe Dragnea: Poate mai găsesc și alte FOTOGRAFII

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta scrie că va prezenta într-o emisiune la B1 TV fotografia integrală cu Dragnea, Maior și Laura Codruța Kovesi.

Ponta spune că dacă Liviu Dragnea va mai pune oameni să spună că pozele sunt trucate, atunci va scoate la iveală și alte fotografii.

 

M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / si m-am distrat și cu cei pusi de Dragnea să spună poza e falsă - ca să ne distram mai tare merg diseară de la ora 21 la B1 TV în direct să arăt poza în original .... și poate mai găsesc/ aștept de mâine să văd cine se luptă să vă demonstreze cu “pixelii” că nu e așa ( ca doar Dragnea de la Basescu a invatat tot)!

Dincolo de orice însă lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fățărnicie și perversitate fără precedent ( cumpârând susținere cu funcții și bani publici) a mințit o țara întreagă de peste un an ca să lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a întors România de la drumul sau european si de dezvoltare - dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Naționala la care a primit “dar” 800.000 euro !

Cine spune și acum ca îl crede pe Dragnea înseamnă că este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuza naivitatii!”,  a scris Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel